Morsø serverer elegant håndverk
Det nye skjærebrettet fra Morsø er en del av Foresta-serien, som består av elegant kjøkkenutstyr av kvalitetsmaterialer og med klassisk design – med en moderne vri.
Skjærebrettet er designet av en av Morsøs faste samarbeidspartnere, den prisbelønte designeren Hans Sandgren Jakobsen.
Hans Sandgren Jakobsen, som er utdannet møbelsnekker og industridesigner fra den Danske Designskole, har tidligere designet blant annet Morsøs Faro-lanterner. Med det vakre Foresta-skjærebrettet har han skapt et perfekt utgangspunkt for et velsmakende utvalg av bordets gleder.
Naturlig styrke
Foresta er det italienske ordet for skog. Og i likhet med de imponerende store og gamle trærne i skogen er Foresta-skjærebrettet både vakkert og sterkt. Den ene siden av brettet har en saftrille som samler opp saft fra for eksempel kjøtt eller grønnsaker, og den er ekstra velegnet til oppskjæring av alt fra steker til fisk.
Men Foresta-skjærebrettet er skapt for at begge sider skal kunne brukes, og den smaleste utgaven, som er veldig rektangulær, passer perfekt til servering av for eksempel en hel lakseside, tapas eller snacks.
Elegant eik
Det enkle og elegante skjærebrettet er laget av oljet FSC®-sertifisert eik, og i likhet med de andre flotte produktene i Foresta-serien er det en gave til både sofistikerte feinschmeckere og hverdagskokker.
Skjærebrettet finnes i tre størrelser, henholdsvis L 50 x B 17 x H 1,5 cm, L 46 x B 32 x H 2 cm og L 35 x B 28 x H 2 cm. Foresta tåler ikke oppvaskmaskin, men kan med fordel behandles med matolje et par ganger i året, slik at produktet forblir vakkert og solid i mange år.