27.10.2021  |  Dining  |  Mat

Multifunksjonell nyhet fra Morsø

Innhold fra partner Hva er dette?

Å skape ligger i menneskets DNA, og vakker design skaper glede og energi. Det vet man hos Morsø, der man samtidig har god kunnskap om produksjon av varer med lang levetid. Det gjelder også det nye Kit salt- og peppersettet av 100 % FSC-sertifisert eik.

Klima- og miljøutfordringer fyller bevisstheten mer enn noensinne, og det krever nytenkning og mot når man utvikler nye produkter. Hos Morsø har god kvalitet og lang levetid alltid stått i fokus, og den nye Kit-kvernen er også et elegant eksempel på at god smak aldri går av moten.

God smak helt rundt

Settet har en keramisk CrushGrind®-kvern som er utviklet for å kunne kverne både salt, pepper og alle andre typer tørkede urter og krydder. Det betyr at kvernen kan brukes til alle favoritter blant familiens krydderblandinger.

Det er ikke bare designen som er god smak. Den moderne, keramiske kvernen frigjør nemlig de eteriske oljene fra krydderet, slik at hele aromaen frigjøres. Dessuten kan Kit-settet stilles inn til ønsket finhetsgrad, slik at man alltid får den optimale gastronomiske opplevelsen. 

Grønn garanti

Det er designeren Jakob Wagner som står bak den elegante designen med den enkle og klassiske skjønnheten. Kvernen er 14 cm høy og laget av 100 % FSC-sertifisert eik. Det betyr at treet kommer fra en FSC-skog der man ikke feller flere trær enn skogen rekker å produsere.

I tillegg til å være produsert av FSC-eik er Kit også mer miljøvennlig fordi kvernen har ekstremt lang holdbarhet – faktisk er det hele 25 års garanti på de keramiske delene i denne flotte nyheten fra Morsø.

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

www.fh-as.no/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer