25.11.2021  |  Interior  |  Tekstiler

Myk stemning fra Södahl

Innhold fra partner Hva er dette?

Når vintermørket legger seg, skrur vi opp varmen, tenner levende lys og koser oss. Det gjelder også hos Södahl, som med de nye Wave Knit-putene kombinerer høy kvalitet med god komfort og en elegant, myk og bølgende design.

Det trengs ikke så mye for å skape den riktige atmosfæren i hjemmet. Et par flotte puter kan gi rommet nytt liv.

En bølgende klem

Uansett om du foretrekker diskret eleganse, masse farger eller en rå look, bidrar putene i sengen, lenestolen eller på benken i gangen til å slå an stemningen. Med sine farger, former og forskjellige detaljer kan puter bidra til å skape en liten kosekrok – eller et helt hjem. 

De nye Wave Knit-putene fra Södahl er intet unntak. Det fine strikkemønsteret skaper en følelse av at små bølger glir over puten. Det er som en elegant bølgende, myk klem – inkludert for den estetiske sansen.

Tidløs mote

Med Wave Knit-putene lanserer Södahl et både stramt, moderne og tidløst uttrykk som passer i ethvert hjem. Det samme gjør de elegante, avdempede og klassiske fargene Beige, Ash, Camel og Forest green.

Putene er 40 x 60 cm, og kvaliteten er eksklusive, myke bomulls- og ullgarn, fordelt på 60 % bomull og 40 % ull. Som alle Södahls puter, setter Wave Knit en høy standard for både kvalitet og komfort – og har en design som er en fryd for både øyet og den estetiske sansen. Dag etter dag.

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

www.fh-as.no/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer