07.09.2021  |  Interior  |  Tekstiler

Mykt lerret

Mette Ditmer presenterer tre sengetøymønstre; Gallery, Arket og Why.
Gallery er designet med et abstrakt mønster hvor vakre farger utfyller hverandre. Du kan nesten føle penselstrøkene på et lerret i dette sengesettet, som er både kreativt og uttrykksfullt, men også harmonisk og rolig.
Det grafiske mønsteret på Arket består av tynne, vertikale striper på en base av brede, horisontale striper. På forsiden kan du se en lett og luftig design med få striper, mens baksiden er prydet med flere striper som nesten danner et nett.
Navnet på sengesettet Why er hentet fra designet, der den grafiske vakre og symmetriske bokstaven Y, pryder sengetøyet i en dempet kontrastfarge. Grunnfargene er i gråtoner og tobakk.
Sengetøyene er alle med dobbeltside, noe som betyr at fronten og baksiden har sitt eget mønster, slik at du kan snu dem etter ønske. Sengetøyene er vevd av 100 prosent økologisk bomullssateng.
www.metteditmer.dk

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer