26.10.2020  |  Dining  |  Utstyr

Neste generasjons non-stick

Innhold fra partner Hva er dette?

Hos Le Creuset prøver vi konstant å forbedre produktene, og vi har nå gjort vår testvinnende Toughened non-stick-produktserie enda mer tough.


Den nye generasjonen av non-stick-produkter har et belegg som er fire ganger så slitesterkt, da det er forsterket med bl.a. naturlige mineraler og titaniumpartikler.

Le Creusets Toughened non-stick-produkter er optimale til enkel, allsidig og fettfattig matlaging. Det beste matlagingsresultatet fås ved å tilberede råvarer som krever lav til middels varme, slik som sarte kjøttyper, f.eks. fjærkre, fisk og skalldyr eller melke- og osteholdige retter.

Den nye generasjonen av produkter har et forsterket belegg som er testet i et uavhengig laboratorium mot slitasje fra metallredskaper. Produktene slipper enkelt maten og krever minimalt med fettstoff. Det gis livstidsgaranti mot fabrikasjons- og materialfeil på serien, som er usedvanlig lett å rengjøre samt fri for PFOA og PFOS.

Tags: Le Creuset

Mere fra Le Creuset

Le Creuset

www.lecreuset.no

  • Taastrup Hovedgade 12, 2630 Taastrup, Denmark

Et støpejernspartnerskapI 1925 møttes to belgiske industriledere på Brussel-messen – den ene var spesialist i emaljering, den andre var ekspert på støping.  I fellesskap «knekte de koden» til emaljering av støpejern og brakte farge til kjøkkenet.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer