15.01.2023  |  Business  |  Bransjenytt

Ni nominerte til Formex Sustainability Award

Vinneren presenteres på messen

I løpet av høsten har utstillere på Formex sendt inn produkter til den nyinnstiftede Formex Sustainability Award og nå har Formex-juryen nominert ni av bidragene – som spenner fra økologiske frø til mobildeksler og duftlys. Alle bidrag vil bli stilt ut på Formex i januar 2023, hvor vinneren også presenteres. Bedriftene bak produktene er Baoobaoo Leather Production AB, Bark Sweden, Eco Grow Skеne AB, eldble, Iris Hantverk, Jakobsdals (bildet), Movesgood, Remoair og Smart Form Sweden.
–Vi har sett et bredt spekter av produkter blant innsendingene, noe som er gledelig fordi det gjør at bærekraftstenkningen gjennomsyrer mer og mer av bransjen. Våre nominerte bidrag representerer også mange ulike aspekter ved bærekrafts-begrepet, fra sporbarhet og småskala til gjenbruk og refiller, sier jurymedlem og journalist Maria Soxbo.
www.formex.se

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer