08.07.2020  |  Business  |  Bransjenytt

Nordic Brand Hub AS ny representant for Dutchdeluxes i Norge.

Agentskifte fra 1. juli.

–Det er med stolthet vi kan kunngjøre at vi nå overtar stafettpinnen fra Agent Sorgenfri AS og blir distributør for Dutchdeluxes i Norge. Dutchdeluxes er selve referansen innen skinnforklær og sammen med vår eksisterende portefølje av kvalitetsmerkevarer tror vi at vi vil oppleves som en enda mer spennende samarbeidspartner for våre kunder, forteller daglig leder Robin Bahl hos Nordic Brand Hub AS.

I tillegg til skinnforklær, produserer Dutchdeluxes grillvotter, spisebrikker, drikkebrikker, skjærefjøler, tre-redskaper og keramikk.

Tidligere har Dutchdeluxes vært representert på agentbasis i Norge men vi går direkte over til en distribusjonsmodell.

–Vi går inn som distributør og vekk fra agentmodellen fordi vi ser at våre kunder ønsker økt fleksibilitet i bestillingene sine, samt at det gjør det enklere å mikse og matche med våre øvrige merkevarer, sier Bahl og fortsetter:

–Nå fyller vi opp lageret i Oslo med Dutchdeluxes og plukker dette side om side med Spiegelau, Stasher, Ankarsrum og de øvrige merkene våre. Dette gjør at våre mindre kunder enklere kommer seg over fraktfrigrensen!

–Som alltid sikter vi på å jobbe med der aller beste merkevarene i verden. Holdbarhet og kvalitet er helt avgjørende faktorer når vi vurderer nye brands for porteføljen. Så nå er det bånn gass og ingen tid til ferie. Vi gjør all plukke- og pakkejobben selv så det er veldig hektisk om dagen, avslutter Bahl.

www.brandhub.no

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer