14.03.2023  |  Kitchen  |  Utstyr

Nordisk naturlighet

Med enkel estetikk, kompromissløs kvalitet og taktile tredetaljer er «Norden» selve essensen av naturlighet og moderne nordisk matlaging. Serien er Fiskars mest eksklusive kokekar for matglade og matinteresserte, og denne våren serverer merket en ny kategori i serien: Kjøkkenutstyr.

Nyhetene består av rive- og skrelleverktøy, fiskegaffel, skjæregaffel & ostehøvel: Alle med håndtak i vakre nordiske tresorter, så de kan brukes både til matlaging og servering.

I likhet med de andre produktene i Norden-serien kombinerer de nye kjøkkenredskapene form og funksjon for et eksklusivt designuttrykk av harmoni og ergonomi.

Den varmebehandlede bjørkeveden kommer fra ansvarlig dyrket skog og gir varme og organisk kontrast til det rustfrie stålet, samtidig som det øker kjøkkenhygienen med sine naturlige antibakterielle egenskaper.

www.fiskakars.no

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer