06.05.2020  |  Furniture  |  Utendørs

Nordiske toner til hagen

Broste Copenhagen utvider utekolleksjonen og ønsker et nytt utvalg av hagemøbler velkommen, ALTON. Dette sortimentet er preget av et enkelt utseende og lett uttrykk.

Broste Københavns hagesortiment fra ALTON består av ti forskjellige design, to bord og åtte forskjellige stoler. Mer spesifikt er ALTON-stolen tilgjengelig i fire forskjellige designs. En stol med armlener som vil sikre høy komfort, en "lettere" modell uten armlener som er perfekt for mindre områder. I tillegg en unik stol med et sete laget av 100% polyestertau som er tilgjengelig både med og uten armlener. I tillegg til utmerket komfort gir taumønsteret stolen et unikt utseende.

Både stoler og bord er tilgjengelig i to farger: Simple Taupe og Castle Rock, begge inspirert av naturlige og nordiske toner. Rammene er laget av rustfritt aluminium og alle stoler kan stables.

www.brostecopenhagen.com

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer