03.06.2021  |  Business  |  Bransjenytt

Norges mest kreative vinduer

Hvem i design- og interiørbransjen kan skape Norges vakreste, mest kreative og inspirerende vindus-utstillinger?

Over sommeren skal vi kåre den butikken som kan skape de vakreste, mest kreative og spennende vinduene som kan inspirere kunder og skape interesse for butikken.
Bak konkurransen "gia Top Window Award" står Designbase.dk og The Inspired Home Show i Chicago, som også står bak kåringen av verdens flotteste design- og interiørbutikker.


Vinneren vil bli presentert på Designbase.no, og vil også bli nominert til den internasjonale "gia Top Window Award", der en internasjonal jury kårer verdens vakreste, mest inspirerende vindus-utstilling. Vinneren av den internasjonale konkurransen vinner en tur til The Inspired Home Show i Chicago 5.-8. mars 2022.
For å delta i konkurransen må det sendes inn høyoppløselige bilder og en beskrivelse av vinduet.

Vinneren vil bli valgt ut fra følgende kriterier: Originalitet og kreativitet, produktpresentasjon, utførelse og tekniske aspekter; belysning, detaljer, skilting.
Materialet må sendes til redaktør Pia Finne, pf@horisontgruppen.dk senest 1. juli. Vinneren vil bli varslet direkte og vil bli publisert på Designbase.dk.

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer