07.12.2021  |  Business  |  Bransjenytt

Ny distributør av KAI kniver.

Fra 1. januar 2022 vil Nordic Brand Hub AS overta som distributør av det japanske knivmerket KAI i Norge.

–Det er med stor ære og glede vi kan meddele at vi får KAI inn i vår portefølje av Premium merkevarer, forteller daglig leder Robin Bahl og utdyper:
–KAI, eller KAI Shun som mange kjenner det som, er en godt etablert merkevare i Norge og komplementerer våre øvrige brands på en god måte.
Japanske kniver har alltid vært populært og definitivt noe vi har vært interessert i å kunne tilby våre kunder. Men gode merkevarer vokser ikke på trær, så det at vi landet en av verdens ledende knivprodusenter som KAI, er bare helt fantastisk, sier en meget fornøyd Bahl.Men, mangel på stål kombinert med utrolig lange ledetider skaper forstyrrelser i forsyningskjeden for mange om dagen. Ettersom KAI håndlages i Japan er produksjonstiden lang og sjøveien tar tid.
–Heldigvis har vi klart å sikre oss mye varer med levering allerede i januar, men med tanke på svært positive tilbakemeldinger fra markedet er jeg redd vi vil gå tom alt for raskt likevel, forklarer Robin Bahl.

–Vi vil lagerføre de aller fleste seriene fra KAI, også serier som tidligere ikke har vært markedsført i Norden. Alt fra den prisgunstige Wasabi opp til de eksklusive Limited Editions til 20.000 kroner.
Med dette satser på å ta mange markedsandeler i Norge, avslutter han.

http://www.brandhub.no/

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer