09.10.2021  |  Interior  |  Bad

Ny hverdagsluksus fra Södahl

Innhold fra partner Hva er dette?

Vi bruker det hele tiden. Om morgenen etter dusjen, til å tørke hendene med på kjøkkenet, eller når babyen skal svøpes inn. Håndkleet er en uunnværlig del av hverdagen, og med nye Melange fra Södahl får du topp kvalitet og komfort.

Det er detaljene som teller. Detaljene som gir oss det lille snevet av luksus i hverdagen som får oss til å smile. Det kan for eksempel være en fin detalj som det nye Melange-håndkleet fra Södahl, som er laget av økologisk bomull, og som vitner om at merket alltid har fokus på både komfort og respekt for naturen.

Elegant look

Med sin karakteristiske stripe i vevingen får Melange en eksklusiv look som utfolder seg i en fin og trendy fargeskala som passer perfekt til den nordiske høsten.

Med et par nye håndklær i fine farger kan man nesten skape et nytt baderom – og det tykke, men myke håndkleet har effektiv sugeevne som samtidig gjør det svært behagelig å bruke.

Velvære i hverdagen

Den deilige nyheten fra Södahl er av 100 % økologisk bomull som både er GOTS-sertifisert og STANDARD 100 by OEKO TEX®. Det finnes i blå Atlantic, grå Ash og gråbrun Taupe, og det er 50 x 100 cm.

Det flotte Melange-håndkleet er perfekt når du vil skape et velfortjent pusterom av velvære og luksus i hverdagen. Dag etter dag.

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

www.fh-as.no/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer