01.04.2021  |  Furniture  |  Utendørs

Ny miljøvennlig kolleksjon

Den nye Nordic Mood-kolleksjonen fra JYSK ønsker å skape en fredelig atmosfære i ditt hjem, og er i tillegg et bæredyktig valg.

Fire ganger i året håndplukker JYSK ut artikler til en trendy kolleksjon ved navnet Nordic Mood. Kolleksjonen preges av dempede farger som ønsker å inspirere til et balansert og avslappende hjem. Produktene har en naturlig look, og tar utgangspunkt i å skape fred og harmoni i ditt hjem.

Den nye kolleksjonen vil være til salgs fra midten av april.

Fokus på bærekraft

I den nye kolleksjonen er bærekraft et sentralt fokusområde. Den inneholder oppbevaringsbokser som er laget av resirkulert papir, tepper laget av resirkulerte skinnrester og kurver laget av sjøgress. JYSK introduserer også nye handleposer som er laget av polyester og resirkulert bomull.

JYSK er en internasjonal butikkjede med skandinaviske røtter, som selger alt til boligen. Den første butikken åpnet i Danmark i 1979, og i dag har JYSK over 2 900 butikker og 26 500 medarbeidere i 51 land. JYSK er eid av familien bak Lars Larsen Group, som står bak en rekke selskaper med en samlet omsetning på 4.25 milliarder EUR. JYSKs omsetning er på 4.1 milliarder EUR.

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer