16.05.2020  |  Kitchen  |  Tilbehør

Nye drinkglass taler til alle sanser

Innhold fra partner Hva er dette?

ROCKS inntar festen med alt du trenger til din after dinner drink eller et elegant cocktailparty. Dette er en serien krystallglass i ny, elegant design til de mest populære drinkene – skapt for å heve både smaken, synet og duften av drinken din.

En god drink er mer enn brennevin, mineralvann og kreativt utskåret frukt. Den er et øyeblikks nytelse som appellerer til alle sanser. Drinken smaker bedre i et Lowball-glass, og nytelsen av en longdrink forsterkes når den serveres i det obligatoriske highball-glasset. Derfor introduserer Zone Denmark nå en serie av drinkglass i en ny og elegant design under navnet ROCKS.

Glassene er designet av Mavro & Lefevre, og de er laget i blyfri miljøkrystall. De har en helt enkel konisk form som både gir glassene karakter og gir deg plass til å style drinken din.

Fire av dem har en massiv bunn med en liten forhøyning – et designmessig grep som både gir en behagelig tyngde i hånden, og som får glassene til å sveve optisk på bordet. To andre står på en slank fot, slik at yndlingsboblene og -cocktailene får et sofistikert løft. Og alle gir drinker og interiøret litt ekstra god smak.

Design: Mavro//Lefevre

Forhandles av ledende interiørbutikker, nettbutikker, stormagasiner og design- og livsstilsbutikker. Du får mer informasjon om produkter eller nærmeste forhandler hos Zone Denmark på telefon +45 89 28 13 00.

Om ROCKS

Med ROCKS kommer cocktailbarenes stjerneøyeblikk til deg med ekstremt elegant design til din private vin- og cocktailbar. Inviter til selskap, og la ROCKS skape stemningen med nye farger, former og originale detaljer som begeistrer både den kritiske bartenderen og den kresne designelskeren.

Mere fra F&H of Scandinavia A/S

F&H of Scandinavia A/S

www.fh-as.dk

F&H of Scandinavia er Skandinaviens største grossist indenfor isenkram, og med mere end 8.000 forskellige varer på lagerhylderne - bl.a. Bitz, HOLM, Kähler, Södahl, Margrethe-skålen,  Blomsterbergs, Nuance, Lyngby Glas, Morsø, Zone, MEdusa, VILLA COLLECTION og mange, mange flere.Innovation er omdrejningspunktet i alle sammenhænge i hele koncernen. Kun ved konstant at udvikle, finde og mar…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer