20.04.2023  |  Furniture  |  Design

Nye Eternity designs

Eternity-skallstolen, som er laget av avfallsmaterialer, lanseres denne våren i to nye versjoner – en High Stool og en Swivel-versjon.


Eternity-kolleksjonen er designet av Space Copenhagen for Mater og laget i Maters patenterte, sirkulære avfallsmateriale Matek. Teknologien bak Matek gjør det mulig å blande plastavfall med fiberbaserte avfallsprodukter til et helt nytt materiale – Matek – som kan støpes til møbeldeler. Til Eternity-serien er det brukt plastavfall fra Grohe og kaffeavfall fra BKI kaffe til det støpte skallet.


  "Møblene vi lager i Matek får et helt unikt uttrykk, fordi materialet er skapt ved å kombinere forskjellig avfall og resirkulert plast. Matek har en dybde og materialitet som minner om stein, terrazzo eller marmor, men er helt sin egen." Henrik Marstrand, grunnlegger og leder for Circular Transformation.
www.materdesign.com
-PF

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer