22.03.2021  |  Kitchen  |  Mat

Nye firkantede fristelser med Blomsterbergs

Innhold fra partner Hva er dette?

Våren byr naturligvis på en rekke søte nyheter fra Blomsterbergs univers av bakeutstyr.

Det siste skuddet på kakaotrestammen av sjokoladeformer er bokstavelig talt som skapt for firkantede fristelser, men den nye, store kakeformen i silikon er perfekt for jordnære klassikere, som for eksempel en kake til klassens time.

Med vårsolen i sikte er det snart tid for å nyte små, søte godsaker og majestetiske mesterverk med solen i ansiktet og blå himmel. Mette Blomsterberg har det alltid høyt under taket, og det er alltid rom for å smile. Men hun er også kjent for å arbeide beinhardt for å oppnå et fint og faglig fabelaktig resultat – både med enkle bakverk og med de mer krevende dessertene og kakene. Med nyhetene fra Blomsterbergs får hjemmekonditoren nå god hjelp til å oppnå det samme profesjonelle resultatet.

Fylte fristelser

Den nye, profesjonelle sjokoladeformen av hard plast gjør det enkelt å fremstille elegante støpte og fylte sjokolader – med kant. Den stilrene firkantede fasongen står som en raffinert kontrast til sjokoladens myke smak.

Formen rengjøres enkelt med varmt vann, uten såpe, tørkes av med et kjøkkenhåndkle og lufttørkes helt. Deretter pusses den med bomull før den tempererte sjokoladen danner rammen for dine egne fylte, firkantede fristelser. Formen er L 27,5 x B 13,5 x H 2,4 cm.

Sett søte tenner i klassikerne

Med den nye store og rektangulære kakeformen fra Blomsterbergs er det dit for å skjemme bort familie og venner ved å la dem sette tennene i klassiske og elskede ovnspannekaker. Formen er også velegnet til store brød eller boller, og til det salte kjøkkenet, for eksempel til lasagne.

Kakeformen er laget av silikon med stabiliserende stålkant, og den er L 39 x B 25 x H 6 cm. Den myke silikonen gjør det enkelt å få det ferdige bakverket ut av formen, som tåler både oppvaskmaskin, komfyr og fryser. Enda et produkt av kompromissløs kvalitet til alle som brenner for sanselighet, å skjemme seg bort og å nyte.

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

www.fh-as.no/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer