13.04.2022  |  Interior  |  Belysning

Nye lyspunkter fra Villa Collection Denmark

Innhold fra partner Hva er dette?

Hvis du er av typen som ikke flyter med strømmen, men som heller stiller krav om god funksjonalitet pakket i elegant design, så er HAV fra Villa Collection Denmark en av vårens gode nyheter.

LED-lampen passer perfekt både ute og inne, og den finnes også med innebygd høyttaler.

Elegant skandinavisk design, og bunnsolid funksjonalitet. Med sine enkle linjer og varme lys er HAV selve symbolet på både stil og hygge, og du kan enkelt flytte den og ta den med deg. Lampen skaper masse atmosfære både i kosekroken i stua og under sommerens hagefester.

Lyden av lys

Som krusninger på havet danner sporene nederst på HAV et diskret mønster som er helt i tråd med resten av lampens enkle, men trendy design, som er skapt i samarbeid med Design Studio Swift Creative i Aarhus.

HAV-lampen finnes som trådløs 10 watt Bluetooth-høyttaler som enkelt kobles til en smarttelefon. For lading leveres den med en USB-kabel på 1,5 meter, og 5–7 timer med lading gir 6–8 timer med bruk. Lampen kan brukes som lampe uten lyd, som høyttaler uten lys, eller som begge deler samtidig.

Varm loungestemning

I likhet med lampehøyttaleren gir loungelampen HAV et varmhvitt lys, og begge lampene her også IP44-godkjente for bruk utendørs. Loungelampen er 17,5 cm i diameter og 23 cm høy, mens lampehøyttaleren er 21 cm i diameter og 31,5 cm høy.

Den trådløse loungelampen har fjernkontroll, og den leveres med USB-kabel på 1,5 m til lading. 4–6 timer med lading gir 8–10 timer med bruk. Lampene blir garantert en suksess under både bassengfester og grillfester.

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

www.fh-as.no/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer