06.09.2021  |  Kitchen  |  Mat

Nye muffins og vakre mousser med Blomsterbergs

Innhold fra partner Hva er dette?

Å skape et mesterverk krever en følelse for kvalitet. Det har Mette Blomsterberg til de grader.

Derfor lanserer Blomsterbergs nå et par smarte og ekstremt funksjonelle muffinsformer, slik at det blir enklere for hjemmets stjernekonditor å skape sine egne mesterverk.

Små mirakler av porsjonskaker som både er vakre å se på og som smaker himmelsk. Både muffins og små porsjonsmousser. Mette Blomsterberg er naturligvis en fan, og hun har skjemt oss bort med oppskrifter på alt fra deilige, tradisjonelle sjokolademuffins og mazariner til gulrotmuffins som kan toppes med ostekrem, glasur eller bare et melisdryss. Nå skjemmer Blomsterbergs bort alle bakeglade med et par flotte nyheter.

Vakker som en rose 

Med de to nye muffinsformene fra Blomsterbergs blir det søte liv enda morsommere – og søtere. Og samtidig får det et ekstra streif av poesi. Den ene nyheten er nemlig utformet som en rose, og den andre som en grasiøs blomst – og begge gjør det enkelt å lage fine og delikate mesterverk.

Formene tåler både stekeovn og fryser, og derfor er de også perfekte når du skal fryse vakre mousser og kremer som prikken over i-en på små porsjonspaier, på utstukkede bunner eller til desserten.

Enkel å bruke

Muffinsformene Rose og Blomst er laget av grå silikon, og de har målene DIA 7 cm og H 3,5 cm. Silikonet er elastisk, slik at det er enkelt å ta de avkjølte kakene eller den dypfryste moussen ut av formene.

Rose og Blomst finnes i sett à 6 stk., og de er nok et eksempel på Blomsterbergs profesjonalitet og lidenskap for det søte liv, som alltid med fokus på sanselighet, velvære og nytelse.

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

www.fh-as.no/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer