25.03.2021  |  Interior  |  Dekorasjon

Nye vårtegn fra Medusa-Copenhagen

Innhold fra partner Hva er dette?

Våren er synonymt med nytt liv som spirer og gror. Det gjelder naturligvis også i det vakre og forunderlige Medusa-Copenhagen-universet, der en stolt stork nå flyr inn mot landing – med en ekstra verdifull last.

Siden 1997 har designerne bak Medusa-Copenhagen skapt glede og smil med deres helt unike univers av fantasifulle figurer og elskelige karakterer. Duoen bak merket spenner bredt, og de designer også praktisk servise i regi av Medusa-Copenhagen. Men nå har merket kastet seg ut i hjertesaker istedenfor praktiske løsninger.

Storken har kommet til Norge

Den første vårstorken er sett i Norge. Den er iført elegante pilotbriller og en kul, gammeldags pilothjelm med matchende halstørkle, og den heter Rasmus. Men det viktigste er den dyrebare lasten som storken flyr med – nemlig et lite, smilende spedbarn.

Den sjarmerende storken Rasmus er naturligvis enda en i rekke av Medusa-Copenhagens fine og morsomme figurer. Du velger selv om Rasmus skal komme med en liten baby svøpt i et teppe med lyseblå eller rosa kant – og om han skal lande til babyshoweren eller barnedåpen.

Håndmalt humørspreder

Rasmus har kommet inn for landing. Han er klar til å lyse opp barselfesten eller navnefesten med sin helt unike utstråling, som er så heldig å ha fått fordi han er både håndstøpt og håndmalt. 

Som alle Medusa-Copenhagens er dette vårtegnet laget av polyresin. Storken Rasmus er cirka 25 cm, og babyen er cirka 5 cm. Og begge gleder seg til å skape masse begeistring ved landingen.

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

www.fh-as.no/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer