08.09.2021  |  Kitchen  |  Mat

Nye, varme nyanser fra HOLM

Innhold fra partner Hva er dette?

Vi kjenner ham som en varm og humoristisk kokk med store armbevegelser, samtidig som han er kompromissløs når det gjelder god smak og godt utstyr.

Claus Holm er med andre ord en mann med mange nyanser – og det har også de flotte nyhetene i akasietreserien fra HOLM.

Flott, funksjonelt og moderne. Med sin rustikke og samtidig elegante serie i akasie har HOLM utviklet mange utrolig holdbare redskaper som passer i ethvert kjøkken. Akasie kjennetegnes nemlig av de mange vakre og varme nyansene som skaper flotte kontraster, og som passer perfekt til det saftige, sunne og velsmakende måltidet som Claus Holm brenner for.

Da er det servert

Dufter og smaker er naturligvis det viktigste for et deilig og vellykket måltid. Med akasietreserien har HOLM i tillegg satt fokus på den gode smaken i designen – for vi spiser også med øynene. Derfor har serien fått et nytt serveringsbrett, der treets naturlige glød har fått selskap av myke, organiske former.

Hot tapas, en deilig osteanretning, sunn sushi eller en majestetisk artisjokk. Det nye serveringsbrettet har en rekke bruksområder, og det kan også brukes som skjærebrett. Brettet finnes i tre størrelser på henholdsvis L 44, B 22 og H 1,5 cm, L 35,2, B 18,2 og H 1,5 cm, samt L 48, B 20,3 og H 1,5 cm.

Nyheter med kant

En annen nyhet i akasietreserien er et flott serveringsbrett med kant. Perfekt til oppbevaring av for eksempel krydder og oljer, men også til servering av snacks, siden det er næringsmiddelgodkjent. Brettet finnes i to størrelser. Det minste er L 30, B 13 og H 2,5 cm, og det største er L 35, B 20 og H 3 cm.

Og til slutt byr høsten på en ny redskapsholder av akasie, som er DIA 13 og H 17 cm. Som alle de andre delene i akasietreserien må redskapsholderen vaskes i lunkent vann og såpe, og som resten av serien er den personlig utvalgt, testet og godkjent av Claus Holm.

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

www.fh-as.no/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer