27.11.2019  |  Business  |  Bransjenytt

Nyt brand: Ren rengjøring

SIMPLE GOODS er et nytt merke etablert på grunnlag av like deler lidenskap og frustrasjon for det bærekraftige og miljømessige aspektet, samt en fast tro på at det er mulig å gjøre det bedre!

! Menneskene bak SIMPLE GOODS hadde forgjeves sett etter oppriktig naturlige og kjemikaliefrie rengjøringsmidler som er trygge for våre familier, kjæledyr og for naturen, men som også gjør effektivt rent. Derfor satte de et mål om å utvikle et merke med pålitelige, ansvarlige, bærekraftige og naturlige rengjøringsprodukter og har lyktes med det. Rengjøringsmidlene fra SIMPLE GOODS er laget av milde, naturlige og plantebaserte ingredienser tilsatt probiotika og 100% naturlige og økologiske essensielle oljer.

SIMPLE GOODS emballasjekonsept er utviklet med en strategi om å redusere bruken av ny plast (laget av olje og gass), redusere unødvendig transport av vann og oppmuntre til gjenvinning og gjenbruk av plastflasker.

Derfor bruker de først og fremst PET-plastflasker laget av 100% PCR (resirkulert plast) og HDPE plastflasker laget av 100% bioplast og fremstilt av CO2-nøytrale organiske biomasse-kilder som sukkerrør, halm eller cellulose. I motsetning til olje og gass, er biomasse en fornybar ressurs. PCR har ca. 70% lavere karbonavtrykk enn ved bruk av ny plast. I tillegg har selskapet refill-flasker med fokus på at deres sprayflasker kan brukes igjen og igjen.

www.simplegoods.dk

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer