11.06.2020  |  Kitchen  |  Utstyr

Nytt barkonsept med en design som overrasker

Innhold fra partner Hva er dette?

ROCKS oppgraderer den tradisjonelle hjemmebaren med elegant utstyr i nye, sprø farger og organiske former – ikke minst med øye for kvinner som liker god design, nedtonede farger og lekre cocktails i godt selskap.

Zone Denmark har tatt et oppgjør med det forutsigbare formspråket i utstyr til hjemmebaren. Denne delen av ROCKS-kolleksjonen er utviklet i samarbeid med designere Anne Qvist, som har gitt produktene nye farger og mykere kurver.

Og ja – det er kvinnene vi har tenkt på med ROCKS. Nå er utstyr som shaker og jigger tilgjengelig med lekre, matte overflater i nyansene Black, Nude og Warm Grey. En look som frister til berøring og litt show off når vennene kommer for en drink.

Serien består naturligvis av shaker og jigger (målebeger), men også en kombinert squeezer og støter som for eksempel kan presse lime til mojitos og lokke frem smaken fra mynten. Røreskjeer i to lengder (25 og 28 cm) i blankt stål sørger for at du kan lage velsmakende drinker i forskjellige glasshøyder.

Forhandles av ledende interiørbutikker, nettbutikker, stormagasiner og design- og livsstilsbutikker. Du får mer informasjon om produkter eller nærmeste forhandler hos Zone Denmark på telefon +45 89 28 13 00.

Om ROCKS

Med ROCKS kommer cocktailbarenes stjerneøyeblikk til deg med ekstremt elegant design til din private vin- og cocktailbar. Inviter til selskap, og la ROCKS skape stemningen med nye farger, former og originale detaljer som begeistrer både den kritiske bartenderen og den kresne designelskeren.

Mere fra F&H of Scandinavia A/S

F&H of Scandinavia A/S

www.fh-as.dk

F&H of Scandinavia er Skandinaviens største grossist indenfor isenkram, og med mere end 8.000 forskellige varer på lagerhylderne - bl.a. Bitz, HOLM, Kähler, Södahl, Margrethe-skålen,  Blomsterbergs, Nuance, Lyngby Glas, Morsø, Zone, MEdusa, VILLA COLLECTION og mange, mange flere.Innovation er omdrejningspunktet i alle sammenhænge i hele koncernen. Kun ved konstant at udvikle, finde og mar…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer