30.11.2020  |  Dining  |  Bransjenytt

Nytt fra RAW Metallic Brown

Innhold fra partner Hva er dette?

aida utvider nå den dypbrune steintøysserien RAW Metallic Brown med eggeglass, salt og pepper-sett, stort rundt fat, bolle og serveringsskål.

aida utvider nå den dypbrune steintøysserien RAW Metallic Brown med eggeglass, salt og pepper-sett, stort rundt fat, bolle og serveringsskål. De nye delene gjør det mulig å dekke et stort frokost-, brunsjeller middagsbord med det flotte serviset, hvor gyllen dypbrun glasur kombinerer steintøyets rå og naturlige uttrykk med et flott gyllent fargespill.

RAW Metallic Brown er skapt med inspirasjon fra naturen. Servisets dypbrune farge brytes av et gyllent fargespill som kaster glans over bordet og fører tankene mot et stille vann i skogen en sen sommerkveld, hvor fargerike glinsende øyenstikkere svirrer rundt i luften og sender gyllne reflekterende lysglimt ned i vannet – og nå utvides serien med eggeglass, salt og pepper-sett, rundt fat, bolle og serveringsskål.

Veiledende priser

Eggeglass – 79,- NOK

Salt og pepper-sett – 169,- NOK

Rundt fat, 34 cm – 499,- NOK

Bolle, 19,5 x 8 cm – 229,- NOK

Serveringsskål, 30 x 6,4 cm – 449,- NOK

RAW Metallic Brown er håndlagd, dobbelt brent steintøy av høyeste kvalitet med ripefri glasur. Den funklende gyllen-brune glaseringen utspringer fra en spesiell teknikk som verdsettes høyt av mange keramikere. Glasuren har ikke noen homogen fast farge eller tekstur, men utvikler seg individuelt i den varme ovnen og danner spennende nyanseforskjeller i krystallisering, lagdeling og fargemetning.

RAW har rot i den bornholmske keramikkfabrikken Søholm, som ble grunnlagt på Bornholm i 1835. I 1996 stengte Søholm, og aida kjøpte fabrikkens enorme arkiver av design og knowhow og fikk på den måten en enorm kunnskap om steintøy samlet gjennom generasjoners arbeid med det ettertraktede materialet. Med lanseringen av RAW i 2016 ble mer enn 180 års erfaringer med produksjon av steintøy forenet med moderne produksjonsteknikker og stilrene, nordiske design skapt i samarbeid med Christiane Schaumburg-Müller. Resultatet er et moderne konsept, som er dypt forankret i en av Danmarks gode gamle keramikkfabrikker.

Nærmeste forhandler opplyses på tlf. +45 87490900 eller på www.RAW1835.dk

For ytterligere presseinformasjon, bilder eller info om styling og fotografering, kontakt vennligst Oxholm Communication på tlf. +45 50591827 eller skriv til oxholmcommunication@gmail.com.

Tags: aida a/s

Mere fra aida a/s

aida a/s

https://www.aida.dk/

  • mail@aida.dk
  • +45 8749 09 00
  • Grenaavej 635 A 8541 Skoedstrup Denmark

Aida works closely with a number of recognized Danish designers. Common for the designers associated with aida is that they all contribute to the modern Scandinavian expression that Aida is known for. Simplification - Renewal - Beautification - Colorful.... are some of the words that are characteristic for our designers. Aida sets the daily dinner table with tableware, glassware, cutlery, kit…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer