28.02.2023  |  Business  |  Bransjenytt

Nytt skandinavisk designunivers

Designbase samler nå den skandinaviske design- og interiørbransje

Under tittelen ”Forum for den skandinaviske design- og interiørbransje” relanseres og omlegges Designbase i Sverige, Norge og Danmark i løpet av første kvartal 2023. Det betyr at vi lanserer et nytt og samlet medieunivers med en ny utgivelsesplan for de tre landene. Målet er å bli enda mer aktuell, relevant og nærværende for våre lesere.

Relanseringen av Designbase vil bl.a. by på et nytt magasin layout og et fornyet fokus, hvor hele den skandinaviske design- og interiørbransjen betraktes som en tverrgående og samlet bransje. I tillegg er de tradisjonelle temaplanene supplert med pop up  spesialtemaer som blir utviklet mens ’toget går’, og som skal understøtte et skifte mot et mer organisk medium som går dypere, blir mer presist og som vil være i stand til å reagere hurtigere på nye tendenser og bransjeutviklinger.

Designet er på tvers av kanaler skapt med inspirasjon fra den internasjonale magasinpresse og de nyeste tendensene innenfor digitalt design. På tvers av mediekanalene gjøres det plass til inspirerende og engasjerende innhold som beskriver tidens trender og tendenser og de mange nye produkter som løpende kommer inn i butikkenes hyller, alt pakket fint inn i et coffee table format og digital estetisk presentasjon.

–Partnere av Designbase og annonsører skal simpelthen få mer plass på nye digitale formater og flere kreative muligheter for å iscenesette både virksomheten, brands og produkter i en skandinavisk kontekst. Sammenslåingen av de digitale plattformene vil også gi et større trafikkmessig boost til fordel for annonsører og partnere, uttaler Rasmus Brylle som er direktør i Horisont Gruppen a/s som utgir Designbase.

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer