07.04.2022  |  Furniture  |  Design

Oppgrader hjemmekontoret

Innhold fra partner Hva er dette?

Det siste året har hjemmekontor blitt en del av hverdagen, og for mange har det kommet for å bli. Nå tilbyr Zone Denmark elegant interiør til et komplett, innbydende og fleksibelt hjemmekontor som passer til interiøret.

Nå lanserer Zone Denmark superaktuelle nyheter i A-Collection – designmerkets serie av små møbler av pulverlakkert metall – samt elegant skrivebordstilbehør som tilfører både eleganse og praktiske funksjoner.

A-Wall desk er en praktisk og elegant designet skrivebordplass som er dyp nok til den bærbare PC-en uten å ta for mye plass i rommet – perfekt til for eksempel stua, kjøkkenet, barnerommet eller soverommet. Den monteres på veggen i den høyden som passer både interiøret og behovet ditt. For eksempel slik at den passer til nye A-Stool – en høy krakk med enkel design, som raskt kan flyttes dit det trengs en ekstra sitteplass. La dem få selskap an den fine A-Book Shelf – en enkel reol til kontortilbehør, nips og grønne planter, i samme lette design som de andre møblene i serien. 

Og ikke glem detaljene. Tilfør stil og komfort med det elegante skriveunderlaget og musematten av linoleum, som gir et elegant, praktisk og behagelig underlag å jobbe på. Sett kronen på verket med de nye skrivebordstilbehørene mobilholder, penneholder og den fine organisatoren med lokk. Alt er produsert av malt betong og har en lett design. Møblene finnes i fargene Black og Soft Grey, og tilbehørene finnes i Black og Pebble Grey, slik at de smelter sammen i et eksklusivt uttrykk.

Om Zone Denmark

Zone Denmark tolker trenden i tett dialog med nyskapende designere. Resultatet er funksjonell boligdesign som utfordrer konvensjonene, pirrer nysgjerrigheten og forskjønner livet hver eneste dag. Uttrykket vårt er ærlig og minimalistisk, og designen lages i attraktive materialer som er like nyskapende som produktene selv. Vi har vunnet utallige internasjonale designpriser – og det er fantastisk. Men motivasjonen vår er designelskere over hele verden, som deler vår lidenskap for det enkle og positive.

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

www.fh-as.no/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer