23.04.2021  |  Kitchen  |  Mat

Opplev Rostis designklassiker med ny glød

Innhold fra partner Hva er dette?

I snart 50 år har Margrethe-bollen fra Rosti vært en sikker hit. Med sin unike kombinasjon av kvalitet og funksjonalitet har bollene gjort hverdagen enklere i flere generasjoner – og nå kommer de med ny glød.

En gummiring i bunnen og en praktisk tut gjør Margrethe-bollen stabil og enkel å arbeide med. Den høye kvaliteten i materialet sørger for at bollen holder formen selv med varm mat. Og når du er ferdig, kan Margrethe-bollen vaskes i oppvaskmaskinen. Den nye Margrethe-rørebollesettet er av den samme fantastiske kvaliteten – men med ny glød.

Indian Summer

Når høsten av og til byr på en ekstra varm periode, som får naturen til å trekke i flotte rødlige, gylne og grønne farger, kalles det Indian Summer. Det er også navnet på det nye og elegant glødende Margrethe-rørebollesettet fra Rosti.

Settet består av boller i de nye fargene Humus, Curry og Carrot samt klassikeren Olive. Fargene gjenspeiler naturens egen skjønnhet, men kombineres samtidig i en moderne og modig estetikk, og fokuspunktet er historien om godt håndverk som skjemmer oss bort med unike produkter.

Sprø funksjonalitet

Som alltid er både kvalitet og funksjonalitet på topp. Alle bollene i Indian Summer-settet har naturligvis tilhørende lokk som ikke bare gjør det enkelt å oppbevare matvarer, men som også holder dem deilige, ferske – og sprø.  

Indian Summer-settet består av åtte boller fra 0,15 l til 3 l. På tvers av størrelse og farger holder Margrethe-bollene den samme høye standarden – og derfor leveres settet med designklassikeren med fem års garanti.

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

www.fh-as.no/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer