01.05.2023  |  Business  |  Bransjenytt

Oslo Contract & Furniture Fair åpner igjen dørene til høsten

Oslo Design Fair er under utvikling, og høsten 2022 ble et nytt konsept kalt Oslo Contract & Furniture Fair lansert. Det er et supplement til den eksisterende messen, som foregår parallelt.

Oslo Contract & Furniture Fair er en møteplass for alle som jobber i prosjektmarkedet. Visjonen er å bli Norges ledende møteplass for skandinavisk design, møbler og interiør og den viktigste arenaen for bransjen.
Det nye konseptet har en egen hall tilpasset målgruppen, hvor det legges til rette for at prosjektmarkedet får en ny og årlig møteplass for å knytte kontakter, møte venner og nye forretningspartnere. Det blir også egne arrangementer, workshops og inspirerende foredrag.


– Det er alltid spennende å lansere nye konsepter, og det er veldig gledelig at vi klarte å samle 50 aktører fra bransjen i fjor høst, sier Kathrine Jansen, direktør ved Oslo Contract & Furniture Fair. –Vi fikk veldig gode tilbakemeldinger fra flere av deltakerne, og vi gleder oss til å se både nye og gamle samarbeidspartnere igjen til høsten".


Akkurat nå jobbes det med videreutvikling av konseptet og det skal blant annet settes opp en scene for ulike debatter og foredrag spesielt tilpasset bransjen.
Åpningstidene denne gangen vil være de samme som for Oslo Design Fair.


–Oslo Contract & Furniture Fair er en møteplass for arkitekter, prosjekthandlere, store og små bedrifter, eiendomsselskaper, interiørdesignere, bloggere og andre som jobber i bransjen innenfor prosjektmarkedet, sier salgssjefene Aino Gjems, Ida Kristiansen og Anna Zieniewicz. –Her samler vi utstillere i kategorier som gulv, overflater, møbler, belysning, ute- og inneklima for å nevne noe.


De kan også fortelle at spydspisser som Fredericia, Louis Poulsen, Heymat, Fogia, Hay, Grohe, Herman Miller, Hjelle, Le Klint og Varier var noen av utstillerne høsten 2022. Oslo Contract & Furniture Fair arrangeres hvert år kl. NOVA Spektrum, Lillestrøm i uke 35.
-PF

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer