30.08.2021  |  Business  |  Bransjenytt

Oslo Design Fair med faglig program hver dag

Velkommen til presentasjon av tendensutstillingen med Cecilie Austerå fra Léva Urban Design, kurator Kirsten Visdal og Sindre Rosnes fra Norwegian Trash. Konferansier er Ragnhild Brochmann, sier Kathrine Tilnes Jansen, direktør for Oslo Design Fair.

–Endelig kan vi åpne dørene til en ny Oslo Design Fair, og fysisk være tilstede under samme tak. Vi gleder oss vilt til å se dere og ser frem til noen inspirerende og hyggelige dager sammen.

–Det kreative teamet har jobbet på spreng med å utforme tendensutstillingen under temaet HAPPYTAT. I det konstruerte ordet, sammensatt av happy og habitat, ligger tankegangen om at alle mennesker drømmer om å bo på et godt sted utviklet på menneskers premisser. Målet er å skape bærekraftige, vakre, inkluderende steder med designløsninger der ingen elementer er tilfeldige.

Workshops

I tillegg til faglig program alle messedagene, vil det også bli gjennomført workshops med Koi Fargestudio og blomsterbutikken Botanik. Sara Leszinski fra KOI fargestudio vil formidle hvordan du kan få varene dine til å skinne. Visste du at noen farger selger bedre enn andre? Du lærer hvordan en fargepalett bygges opp, og hva det er som gjør at den lykkes.

Botanik holder sin workshop i glassgaten, med Blomsterbinderi og deltagere får med buketten hjem. På dette kurset vil vi lære deg hvordan du setter sammen en nydelig bukett, i vifte. Vi har fokus på teknikk, form og farge. Dette er et morsomt kurs for deg som ønsker å lære det tekniske bak blomsterbinding. Alt du trenger av utstyr får du av oss. Din nydelige, egenkomponerte bukett får du med deg hjem. På Blomsteroppsats får du trips og triks på hvordan du kan skape et livlig eller stramt uttrykk. Så dette kurset passer både den klassiske og bohemske. Du får selvfølgelig med deg din lekre oppsats hjem. Perfekt til helgens middager. Underlag, oasis, blomster og alt du trenger av utstyr får du av oss.

Det finnes en rekke flotte foredrag om Instagram, Kunst, design og arkitektur – så se hele programmet for messedagene her:
https://www.oslodesignfair.no/program_2_21/?mc_cid=11740999fd&mc_eid=54ffd2e99e

La deg inspirere!

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer