24.03.2021  |  Business  |  Bransjenytt

Oslo Design Fair presenterer nytt designsamarbeid

"Vi gleder oss til messe 1. - 3. september og ser allerede nå at mange av våre utstillere planlegger å stille ut hos oss. Vi har nemlig fylt opp halvparten av hallene allerede!" Kathrine Tillnes Jansen, Direktør for Oslo Design Fair.

Planleggingen er i full gang med messemagasin, faglig program, tendensutstilling, kafé og andre sosiale møteplasser.

En nylig gjennomført undersøkelse viser at 80 prosent av våre tidligere besøkende ønsker å komme på messe i september.

Oslo Design Fair + LÉVA
–Vi ønsker å presentere et nytt og spennende samarbeid for tendensutstillingen i september 2021 og januar 2022. Sammen med LÉVA Urban Design skal Oslo Design Fair stille spørsmål rundt hvordan byen kan bli en forlengelse av boligen på best mulig måte for menneskene som bor der og hvordan måten vi skaper boliger på faktisk kan påvirke og forbedre omgivelsene våre i byer og omvendt. Overgangen mellom ute og inne vil også være fokus for utstillingene, forteller Kathrine Tillnes Jansen.

LÉVA jobber med å utvikle byer og steder som er gode å leve i med menneskets behov i fokus. De mener at nøkkelen til framtidens byer ligger i i hvordan steder oppleves i øyenhøyde, og designer rammene for aktivitetene og mangfoldet som skal utspille seg på et velfungerende sted.

–I tillegg til den fine gjengen i LÉVA, vil det kreative teamet bestå av kurator Kirsten Visdal og kreativ leder Hélène Andersen. Vi har også med vår eminente programleder, Ragnhild Brochmann, på laget, avslutter Kathrine Tillnes Jansen.

www.oslodesignfair.no

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer