06.08.2019  |  Dining  |  Dekorasjon

Karafler som står stødig

Thipi er en stram karaffelserie bestående av vann-, vin- og kuvertkaraffel, formgitt av produktdesigner Bjørn van den Berg.

Basert på klassiske karaffelformer har Thipi et nytt og forenklet konisk formspråk som gir assosiasjoner til kjegleformede tipier. Det opprinnelige navnet ”thipi” på indianernes lakotaspråk betyr ”å bo flere sammen”.  Karaflenes tydelige silhuett og skulpturelle verdi gjør at de naturlig skal kunne stå fremme som en del av interiøret, enkeltvis eller sammen i gruppe.

Thipi leveres i tre lekre farger; klar, petrol og smokey. Serien er munnblåst og håndlaget i gjennomfarget glass og de tåler vask i oppvaskmaskin.

www.magnor.no

Oslo Design Fair: C03-22

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer