04.05.2020  |  Dining  |  Tilbehør

Populært servise kommer i ny grunnfarge

Innhold fra partner Hva er dette?

Det elegante kvalitetsserviset fra gastrouniverset BITZ har lenge prydet middagsbordet med moderne produkter som setter farge på serveringen og som er bra for helsen med sine mindre spiseflater.

Og denne sesongen får du enda bedre muligheter til å kombinere fargene!

Den helt nye grunnfargen «matt krem» kan både være et lysere og vårfriskt fundament til den allerede eksisterende paletten, og gi ro og enkelhet til deg som foretrekker en mer minimalistisk stil. Det kan ta tid å finne og utvikle den riktige nyansen, som ikke bare kan stå på egne men, men også kombineres med de levende reaktive glasurene. Derfor er den nye basisfargen helt unik – og et must.

Ingen produkter er helt like, men det bidrar bare til å gi det håndlagde serviset sjarm og personlighet, og «matt krem» kommer naturligvis også i den kjente og populære kombinasjonen av matt og blank glasur for å fullende konseptet.

Du finner «matt krem»-serien på www.bitzshop.no og hos en rekke interiørbutikker og varehus.

Mere fra F&H of Scandinavia A/S

F&H of Scandinavia A/S

www.fh-as.dk

F&H of Scandinavia er Skandinaviens største grossist indenfor isenkram, og med mere end 8.000 forskellige varer på lagerhylderne - bl.a. Bitz, HOLM, Kähler, Södahl, Margrethe-skålen,  Blomsterbergs, Nuance, Lyngby Glas, Morsø, Zone, MEdusa, VILLA COLLECTION og mange, mange flere.Innovation er omdrejningspunktet i alle sammenhænge i hele koncernen. Kun ved konstant at udvikle, finde og mar…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer