21.02.2023  |  Business  |  Trender

Positiv stemning på Formland

Interiør- og designbransjen ble fylt opp med duggfrisk kunnskap og de siste produktene og ble dermed kledd på for fremtiden under Formland Spring 2023. Flere nye initiativ sto på agendaen. Ny termin, ny konsepthall og ny utstilling. Det var denne gangen 315 utstillere på Formland, og over 80 av dem var Faga-medlemmer.

Formland Spring 2023 førte med seg flere nyheter, og hver på sin måte har de bidratt til at den tradisjonsrike interiør- og designmessen har beveget seg i takt med tiden. Så mye er klart etter at den 77. utgaven av messen stengte tirsdag etter tre inspirasjonsfylte dager med høy aktivitet.

–Jeg ble veldig positivt overrasket. Det var en fantastisk god stemning, og både utstillerne og de besøkende jeg snakket med var fornøyde. Det sier Flemming Andersen, som er prosjektleder i Formland, etter en messe hvor datoene, antall dager og strukturen og strukturen på messen var ny, med nye områder dedikert til bærekraft og mote og livsstil.

–De nye initiativene var en suksess. Området Circular Formland Days med fokus på sirkulær design hadde mange besøkende, og utstillerne i vår nye Fashion og Livsstilshall var også fornøyde. Så det er ingen tvil om at det også vil utvikle seg videre i løpet av de kommende messene.

Formland-terminen og antall dager var et stort samtaleemne under forrige høstmesse, og Flemming Andersen opplyser at de nye messedagene og avkortingen med én dag generelt ble godt mottatt. –Det var utstillere som var litt nervøse før messen, men da vi avsluttet var den generelle holdningen at det fungerte.

Formland vil imidlertid sørge for at alle blir hørt i forbindelse med nye datoer og en fremtidig tredagers messe. Undersøkelser sendes derfor ut til alle utstillere og besøkende.

–Først og fremst vil jeg takke alle besøkende for at de møtte opp på messen med en ekstremt positiv holdning. Vi kan se økt omsetning på kafeene, alle workshops var utsolgt, og det var generelt sett et engasjement som overgår våre forventninger.

Flemming tilskriver nettopp en del av den positive stemningen at messen gikk over tre dager. –Det virker positivt i seg selv når det er mye liv størstedelen av tiden. For i sakens natur vil det alltid være en dag som er roligere enn de andre.

8167 besøkende

Også Georg Sørensen, adm. direktør i Messecenter Herning, er glad for forløpet av Formland.

Det var i overkant av 8.000 besøkende på Formland denne gangen, og selv om Flemming Andersen gjerne skulle ha sett noen flere gjennom inngangsdøra til Messecenter Herning, er han fornøyd. –Det er en tendens til at innkjøperne fra butikkene kommer, men det er ikke like mange ansatte som følger med. Fortsatt er det butikker som sliter eller som har stengt ned.

Georg Sørensen, administrerende direktør i Messecenter Herning, er også fornøyd med fremgangen til Formland.

–Vi ser frem til en god og fremtidsrettet messestemning på Formland. Det vil vi takke både utstillerne og de 8.163 besøkende fagfolk for, likesom vi er glade for den svært positive mottakelsen av nyhetene på dette Formland, nemlig «Formland Circular Days» og «Fashion & Lifestyle», og vi er takknemlige for tilbakemeldingene fra både utstillere og samarbeidspartnere og ser frem til i fellesskap å fortsette utviklingen av Formland.

–Flere av utstillerne var spente, men de mange tilbakemeldinger jeg har fått fra dem har vært positive; de har vært veldig fornøyde, de har alle fått nye kunder og alle vil være med igjen. Når man har en slik livsstilsmesse som jeg vil kalle Formland, er det ganske naturlig å følge med i detaljhandelen, og derfor blir det vår oppgave å gjøre alt enda bedre og enda større neste gang med flere merker og utstillere. Det gleder jeg meg til, og det gjør utstillerne innen fashion også.

Formland Autumn 2023 arrangeres igjen 20.-22. august i MCH Messecenter Herning.

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer