01.04.2020  |  Business  |  Bransjenytt

Positiv utvikling for Nordic Brand Hub AS

Vi har hatt en veldig stor kundetilvekst av eco-shops, butikker med en grønn profil, og gårdsutsalg. Det er svært gledelig å se at vi treffer med produktsortimentet vårt og at etterspørselen etter bærekraftige produkter og produkter av god kvalitet er økende, sier daglig leder Robin Bahl.

Som følge av dette har Nordic Brand Hub AS nettopp flyttet til nye og større lokaler på Ensjø, hvor de nå selv styrer eget lager. -Med dette grepet kan vi yte raskere og bedre service til våre kunder.

–For eksempel vil kunder i Oslo som bestiller før kl 12, kunne få levert varene samme dag. Det er viktig da mange av butikkene er små og ikke har mye ekstra plass til lager i butikk.

–Flyttingen fra 3. partslogistikk til eget lager, medfører også at vi blir mer kostnadseffektive, noe som igjen muliggjør at vi kan tilby mer konkurransedyktige priser og bredere sortiment, avslutter Robin Bahl.

www.brandhub.no

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer