30.03.2022  |  Kitchen  |  Utstyr

Praktiske plisserte produkter fra Pillivuyt

Innhold fra partner Hva er dette?

Med Toulouse har Pillivuyt skapt en serie av både elegante og praktiske porselensformer, som passer perfekt til hverdagens kulinariske opplevelser.

Formene kjennetegnes av den ekstreme kvaliteten og den ikoniske plisseringen, som går som en rød tråd gjennom Pillivuyts designhistorie.

Dem rektangulære Toulouse-formen har et både ekstremt klassisk og moderne uttrykk. Formens håndtak er inspirert av ovnsdørene på den gamle porselensfabrikken der man utviklet det unike og ekstremt holdbare porselenet, som siden 1818 har kjennetegnet Pillivuyts sofistikerte produkter.

Styrke og fleksibilitet

Formens håndtak er mye mer enn et interessant designgrep. Faktisk er det livstidsgaranti på håndtakene hvis de blir skadet ved vanlig bruk – og det er lang fra den eneste fordelen med Toulouse.

Formene tåler nemlig ikke bare støt og slag, de tåler også det som kalles termisk sjokk – fra -30 til +350 °C. Det gir fleksibilitet i en travel hverdag, siden man kan ta formen ut av fryseren og sette den rett inn i en varm ovn.

Pent og praktisk

At Toulouse tåler termisk sjokk betyr at man uten problemer kan forberede både hverdagsmiddagen og lørdagens lasagne på forhånd. Maten kan fryses ned i formen, som kan tas ut og settes rett inn i en varm ovn, før den settes på bordet.

Den flotte designen med den ikoniske plisseringen gjør nemlig Pillivuyts rektangulære Toulouse-form spesielt velegnet som serveringsform – siden den gode porselenskvaliteten også holder maten varm lenge etter at formen er tatt ut av ovnen. Formen rommer 2,2 liter.

Tags: F&H Group AS

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

www.fh-as.no/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer