22.04.2020  |  Business  |  Bransjenytt

Prisutdeling

På torsdag kunngjøres hvem som mottar prisen 2020 gia Global Honorees for Ekspertise i Detaljhandel og Produktdesign.

Utmerkelsen Global Honorees 2020 for IHA Global Innovation Awards (gia) innen ekspertise i detaljhandel (retail excellence) og produktdesign vil bli annonsert nå torsdag 23. april under en direktesendt event på TheInspiredHome.com Det kunngjorde International Housewares Association denne uken. Utdelingen av prisene begynner kl. 15 GMT (kl. 10 am CDT) med «gia Awards for Excellence in Retail» etterfulgt av «Global Honorees for Excellence in Product Design» kl. 16 GMT.

gia Awards for retail vil hedre fem forhandlere fra de 32 nasjonale gia vinnerne fra 31 land, blant Hansen & co. i Kristiansand. Dessuten findes vinnere av Martin M. Pegler Award for Excellence innen Visual Merchandising og Digital Commerce Award for Excellence innen Online Retailing. gia Awards for produktdesign vil dele ut en Global Honoree i hver av 14 kategorier, inkludert bærekraft som ble lagt til i år. Prisene er sponset av IHA og The Inspired Home Show. Den opprinnelige planen var å presentere utmerkelsene på en gallamiddag under The Inspired Home Show forrige måned.

En oversikt av gia nasjonale vinnere av retail og finalistene av produktdesign kan sees på: TheInspiredHomeShow.com. For mer informasjon om IHA Global Innovation Awards (gia) programmet, se:

https://www.theinspiredhomeshow.com/explore/awards/gia-excellence-in-retailing/ 

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer