07.10.2021  |  Kitchen  |  Mat

Rått og flott fra HOLM

Innhold fra partner Hva er dette?

Vi kjenner ham som kokken som alltid har fokus på det saftige, sunne og velsmakende måltidet.

Claus Holm, mannen med det store smilet og de store armbevegelsene, har vist seg å være til å stole på – og det er også det nye, rustikke og svartglaserte steintøyet fra HOLM.

Rått og elegant på samme tid. Det maskuline, svarte steintøyet har sin egen rustikke sjarm og umiskjennelige stil – akkurat som Claus Holm. Kokken har personlig valgt ut, testet og godkjent den nye serien av steintøy, som i tillegg til fat i forskjellige størrelser, inkluderer en ramekin. 

Perfekt til det meste

Fatenes og ramekinens rustikke look har en elegant kulhet. Det betyr at steintøyserien fra HOLM også passer perfekt på bordet til servering av vinterens klassiske ovnsretter.

Hva med et dampende varmt fat med fløtegratinerte poteter? En deilig ovnsstekt kylling, slik bestemor pleide å lage den? Eller koteletter, lasagne eller bakte grønnsaker? Mulighetene er nærmest uendelige, for den nye serien er perfekt til stort sett alt som tilberedes i ovnen.

Perfekt størrelse

Det ildfaste fatet finnes i tre størrelser, som er henholdsvis L 19, B 15 og H 5,6 cm / L 24, B 18,5 og H 6,5 cm samt L 29, B 23,5 og H 7,5 cm, mens ramekinen er DIA 7 og H 3,5 cm. Fatene selges enkeltvis og i sett med to eller tre.

Det svartglaserte steintøyet tåler stekeovn opptil 220 grader samt mikrobølgeovn og fryser. Det kan legges i bløt, og det kan vaskes i oppvaskmaskinen. Men hvis fatet eller ramekinen har vært i fryseren, må de varmes opp sammen med stekeovnen.

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

www.fh-as.no/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer