14.10.2021  |  Bloom  |  Design

Rørende nyheter fra Lyngby Glas

Innhold fra partner Hva er dette?

De rørformede nyhetene Tube og Tubular fra Lyngby Glas er mye mer enn bare vaser. Med deres unike formspråk blir de i seg selv vakre glassskulpturer som passer godt til merkets essens, og som skiller seg ut som moderne klassikere.

Med Tube- og Tubular-vasenes enkle og moderne linjer gjør Lyngby Glas det enkelt å skape en atmosfære preget av avslappet eleganse i fine, avdempede farger – samtidig som vasenes unike design gjør dem til et blikkfang som gir hjemmet en sikker, men diskret oppgradering.

Rørende vakkert

De håndblåste Tube- og Tubular-vasene er laget av vakkert, gjennomfarget glass, og prikken over i-en er vasenes flott slipte kant.

Vakre buketter av avskårne eller tørkede blomster, dekorative høstgrener eller kanskje en unik og julete vrihassel? Med vasenes rene og moderne uttrykk passer de til stort sett alt, men de er også vakre for seg selv.

Flott fargespekter

Den elegante Tube-vasen finnes i et flott fargespekter av Amber, Blå og Smoke, som alle kommer i fire forskjellige høyder på henholdsvis 20, 25, 30 og 40 cm. Tubular-vasen finnes i de samme tre fargene og er 20 cm høy.

Siden vasene er håndblåste vil det forekomme bobler i glasset – noe som bare understreker unikheten i denne høstnyheten fra Lyngby Glas.

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

www.fh-as.no/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer