10.01.2022  |  Business  |  Bransjenytt

Røros Tweed starter showroom i Oslo.

Den økte etterspørselen av norskproduserte produkter, kombinert med et fravær av fysiske messer, har resultert i et behov for å etablere et showroom i Oslo.

–Både for oss og våre forhandlere vil dette gi oss muligheten til å presentere og jobbe med våre produkter i omgivelser som rendyrker merkevaren, forteller kreativ direktør Thomas Frodahl.

– Formålet med det nye showrommet er å gi våre kunder og samarbeidspartnere økt innsikt og kunnskap om Røros Tweed, samtidig legge til rette for effektive og inspirerende innkjøp av vårt sortiment. 

– Vi ønsker å ivareta og videreføre Røros Tweed’s 80-år lange historie og de nye lokalene i Oslo markerer en ny og spennende fase for selskapet. Derfor blir de nye lokalene i Loftsgaarden, Skippergata 9 en viktig arena for oss. Nå kan vi synliggjøre vårt engasjement for norsk design, norske råvarer og norske tekstil-tradisjoner på en raffinert og kuratert måte som både er i tråd med vår historie og vår visjon, avslutter Frodahl.

www.rorostweed.no

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer