10.01.2022  |  Business  |  Bransjenytt

Røros Tweed starter showroom i Oslo.

Den økte etterspørselen av norskproduserte produkter, kombinert med et fravær av fysiske messer, har resultert i et behov for å etablere et showroom i Oslo.

–Både for oss og våre forhandlere vil dette gi oss muligheten til å presentere og jobbe med våre produkter i omgivelser som rendyrker merkevaren, forteller kreativ direktør Thomas Frodahl.

– Formålet med det nye showrommet er å gi våre kunder og samarbeidspartnere økt innsikt og kunnskap om Røros Tweed, samtidig legge til rette for effektive og inspirerende innkjøp av vårt sortiment. 

– Vi ønsker å ivareta og videreføre Røros Tweed’s 80-år lange historie og de nye lokalene i Oslo markerer en ny og spennende fase for selskapet. Derfor blir de nye lokalene i Loftsgaarden, Skippergata 9 en viktig arena for oss. Nå kan vi synliggjøre vårt engasjement for norsk design, norske råvarer og norske tekstil-tradisjoner på en raffinert og kuratert måte som både er i tråd med vår historie og vår visjon, avslutter Frodahl.

www.rorostweed.no

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer