07.12.2020  |  Dining  |  Bransjenytt

RAW redskapskrukke

Innhold fra partner Hva er dette?

aida utvider nå RAW Midnight Blue-serien med en vakker dypblå redskapskrukke i dobbelt brent steintøy av høyeste kvalitet.

Den nye RAW Midnight Blue redskapskrukke er håndlagd og dobbelt brent, og det sikrer unike produkter av en svært høy kvalitet. Glasuren har en dekadent dypblå farge og er garantert ripefri. En virkelig flott redskapskrukke til det moderne nordiske kjøkkenet holdt i mørke nyanser.

Veiledende priser:

Redskapskrukke, 20 x 15 cm (eksklusive redskaper) - 199,- NOK

RAW Midnight Blue hyller den betagende skandinaviske naturen og det spektakulære naturfenomenet, nordlys, som ofte danser over den nordligste nattehimmelen og sprer et nesten magisk skjær over landskapet. Med sine mørke og dekadente dypblå nyansene har serviset et eksklusivt uttrykk, helt i tråd med tidens tendenser. Glaseringens flotte fargespill springer ut av en spesiell teknikk, som verdsettes høyt av mange keramikere. Glasuren har ikke en homogen fast farge eller tekstur men utvikler seg individuelt i den varme ovnen og danner spennende nyanseforskjeller i krystallisering, lagdeling og fargemetning.

RAW har rot i den bornholmske keramikkfabrikken Søholm, som ble grunnlagt på Bornholm i 1835. I 1996 stengte Søholm, og aida kjøpte fabrikkens enorme arkiver av design og knowhow og fikk på den måten en enorm kunnskap om steintøy samlet gjennom generasjoners arbeid med det ettertraktede materialet. Med lanseringen av RAW i 2016 ble mer enn 180 års erfaringer med produksjon av steintøy forenet med moderne produksjonsteknikker og stilrene, nordiske design skapt i samarbeid med Christiane Schaumburg-Müller. Resultatet er et moderne konsept, som er dypt forankret i en av Danmarks gode gamle keramikkfabrikker.

Nærmeste forhandler opplyses på tlf. +45 87490900 eller på www.RAW1835.dk

For ytterligere presseinformasjon, bilder eller info om styling og fotografering, kontakt vennligst Oxholm Communication på tlf. +45 50591827 eller skriv til oxholmcommunication@gmail.com.

Tags: aida a/s

Mere fra aida a/s

aida a/s

https://www.aida.dk/

  • mail@aida.dk
  • +45 8749 09 00
  • Grenaavej 635 A 8541 Skoedstrup Denmark

Aida works closely with a number of recognized Danish designers. Common for the designers associated with aida is that they all contribute to the modern Scandinavian expression that Aida is known for. Simplification - Renewal - Beautification - Colorful.... are some of the words that are characteristic for our designers. Aida sets the daily dinner table with tableware, glassware, cutlery, kit…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer