16.12.2020  |  Dining  |  Bransjenytt

RAW skjeer til vinterens varme drikker

Innhold fra partner Hva er dette?

aida utvider nå RAW bestikk-serien med lange cafe latte-skjeer i et tøft, enkelt design og tre forskjellige flotte farger: gull, rosegold og sort.

De nye RAW cafe latte-skjeene er opplagte til vinterens varme drikker som varm kakao med krem, krydret chai te eller cafe latte. Er borddekkingen klassisk og elegant, så er skjeene i gull et godt valg, mens skjeene i rosegold eller sort er som skapt til den litt råere borddekkingen.

Veiledende priser:

Cafe latte-skjeene, 21 cm – 4 stk for 199,- NOK

RAW har rot i den bornholmske keramikkfabrikken Søholm, som ble grunnlagt på Bornholm i 1835. I 1996 stengte Søholm, og aida kjøpte fabrikkens enorme arkiver av design og knowhow og fikk på den måten en enorm kunnskap om steintøy samlet gjennom generasjoners arbeid med det ettertraktede materialet. Med lanseringen av RAW i 2016 ble mer enn 180 års erfaringer med produksjon av steintøy forenet med moderne produksjonsteknikker og stilrene, nordiske design skapt i samarbeid med Christiane Schaumburg-Müller. Resultatet er et moderne konsept, som er dypt forankret i en av Danmarks gode gamle keramikkfabrikker.

Nærmeste forhandler opplyses på tlf. +45 87490900 eller på www.RAW1835.dk

For ytterligere presseinformasjon, bilder eller info om styling og fotografering, kontakt vennligst Oxholm Communication på tlf. +45 50591827 eller skriv til oxholmcommunication@gmail.com.

aida er et dansk designhus med bred erfaring og som skaper steintøy, porselen, glass, bestikk og kjøkkenutstyr til moderne borddekkinger og boliger. Virksomheten ble grunnlagt for over 60 år siden og står bak en rekke populære serviser og designer, blant annet Poul Pava og Danmarks absolutt mest solgte servise, Atelier, som ble lansert i 1984 og som fortsatt er på markedet. aida følger tidens trend uten å gå på kompromiss med egne verdier som kvalitet, godt håndverk, funksjonalitet og value for money. aida har nylig lansert det stilrene, arkitekttegnede spiseserviset ENSŌ og steintøyslinjen RAW, som er designet i samarbeid med Christiane Schaumburg-Müller. RAW har røtter i den gamle bornholmske steintøysfabrikken Søholm, som har store arkiver og knowhow som aida fikk i 1996 – og Søholms verdifulle viten om det gode gamle håndverket vil fremover sette preg på flere av aida sine serviser og designer. aida har i dag omkring 30 ansatte og har adresse i nærheten av sjøen ved Århus, Danmark.

Tags: aida a/s

Mere fra aida a/s

aida a/s

https://www.aida.dk/

  • mail@aida.dk
  • +45 8749 09 00
  • Grenaavej 635 A 8541 Skoedstrup Denmark

Aida works closely with a number of recognized Danish designers. Common for the designers associated with aida is that they all contribute to the modern Scandinavian expression that Aida is known for. Simplification - Renewal - Beautification - Colorful.... are some of the words that are characteristic for our designers. Aida sets the daily dinner table with tableware, glassware, cutlery, kit…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer