05.08.2020  |  Interior  |  Tekstiler

Rusta lanserer tapeter med wow-effekt

Bli inspirert av nye farger og motiver

Gjør-det-selv-trenden er fremdeles sterk med hjemmeprosjekter som innebærer maling og tapet. 

Rustas DIY-sortiment fortsetter å vokse, og i høst finnes det mer enn 100 unike FSC-sertifiserte tapeter å velge mellom. Blant de mest spennende nyhetene, er fototapeter med tre fine motiver der mønsterbildet enkelt kan skreddersys etter størrelsen på veggen. Tapetene i non-woven av høy kvalitet er slitesterke og enkle å sette opp da de monteres kant i kant.

Tapetavdelingen økes med flere grandiose blomstermønster og en tapet med traner i blått på hvit bunn fra kolleksjonen Boutique. For den som foretrekker et mer subtilt mønsterbilde, finnes det flere valg i kolleksjonene Scandinavia og Classic.

Play er Rustas egen tapetkolleksjon med mønsterbilder som passer den litt yngre målgruppen. Her kan man i høst finne en fantastisk tapet med luftballonger som spås å bli en stor favoritt til barnerommet.

Harmoniske fargenyheter

For den som foretrekker malte vegger, eller vill matche tapeten med veggmaling, finnes syv nye farger fra Rustas eget malingsvaremerke Nyans. Harmoniska Abstract green, Innocent blue, Magnolia, Sand og Dove blue kompletteres av de helmatte fargene Plum og Vintage pink.

Nytt i høst er to interiørfarger som passer utmerket til den som vil male lister eller hyller i en farge som matcher veggene. Alle Rustas 32 veggfarger er miljømerket med Svanen og oppfyller svenske Testfaktas høye kvalitetskrav.

Tapeter og veggmaling finnes i varehusene.

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer