26.10.2021  |  Dining  |  Bordplater

Södahl lanserer flere fristelser fra Tiles

Innhold fra partner Hva er dette?

Serien Tiles kommer i mange farger, former og forskjellige produkter, som alle har til felles at den vakre designen minner om fliser som er lagt i et elegant fiskebeinsmønster.

Nå utvider Södahl Tiles-familien med en dekkeserviett i en lekker silikonkvalitet. 

De nye dekkeserviettene i designen Tiles er nok et eksempel på Södahls kompromissløse holdning til kvalitet og design. Med Tiles er begge deler på topp, og silikondekkeserviettene er enda et elegant eksempel på hverdagsluksus som passer perfekt på ethvert bord. 

Pent og praktisk

Med inspirasjon fra det klassiske fiskebeinsmønsteret har Tiles-dekkeserviettene både et tidløst og trendy uttrykk på samme tid, perfekt for de fleste hjem. 

Mønsteret, fargene og den matte finishen gir en diskret stil, mens det praktiske silikonet gjør dekkeserviettene perfekte som dekorativ hverdagsluksus når familien møtes til de daglige måltidene.

Deilig og dempet

De flotte Tiles-dekkeserviettene er 33 x 48 cm og finnes i fine flotte, dempede farger, nemlig Beige, Forest green, China Blue og Grey, som passer perfekt sammen med resten av Tiles-serien – og høsten.

Tiles-dekkeserviettene er laget av PBA-fritt silikon, og de er næringsmiddelgodkjente i henhold til LFGB food grade: En tysk standard for produkter som er i kontakt med næringsmidler, som stiller strengere krav enn i resten av Europa.

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

www.fh-as.no/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer