06.10.2022  |  Interior  |  Tekstiler

Södahl ruller ut en flott høstnyhet

Innhold fra partner Hva er dette?

Den røde løperen er rullet ut for en myk og deilig høstnyhet fra Södahl. Det håndtuftede gulvteppet Tactile, som med sin myke lyv innbyr til berøring, legger opp til en sesong med en innbydende myk look i hjemmet.

Med Tactile kombinerer Södahl nok en gang trendy design, funksjonalitet og god materialkvalitet – og lanserer et flott gulvteppe av 100 % bomull. Et enkelt mønster kombinert med en behagelig, høy luv betyr at Tactile-gulvteppet skaper både ro og hygge i hjemmet. 

Trendy karakter

Tepper har vært en stor boligtrend de siste årene, og det er det mange gode grunner til. Et teppe som Tactile er for eksempel perfekt til å mykne opp rom med kantete møbler som bokhyller eller bord – og samtidig gi det karakter med sin unike look.

Men tepper underbygger ikke bare kosen eller et unikt uttrykk i hjemmet. De har også den tydelige fordelen at de bidrar til å fjerne gjenklang, slik at akustikken blir bedre. 

Diskrete nyanser

Tactile-gulvteppet er av 100 % bomull, og det finnes i to forskjellige størrelser. Det minste er 83 x 150 cm og passer perfekt i kosekroken eller gangen, mens det store er 140 x 200 cm og passer perfekt ved for eksempel sofaen eller lesestolen – eller som et ornament på et større gulv.

Med sine matte fibre og diskrete ecrunyanser og gråtoner kombinert i et enkelt mønster legger Tactile-teppet grunnlaget for den sofistikerte hyggen som er essensiell i den populære skandinaviske looken.

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

https://www.fh-group.dk/en/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer