17.04.2020  |  Business  |  Bransjenytt

Søren Le Schmidt x SOFACOMPANY 2020

SOFACOMPANY er stolte av å kunne avsløre et nytt designsamarbeid denne våren, med den anerkjente, rebelske og innovative danske klesdesigneren Søren Le Schmidt.

Søren har kledd opp mange kjente fjes i vakre kjoler, og var aktuell med sin nye kleskolleksjon på Copenhagen Fashion Week med visning 28. januar i år.

Samarbeidet har resultert i to kule design, en multifunksjonell sofa som kan gjøres om til sovesofa, og en ‘dining puff’ – en kul og praktisk miks av en spisestol og puff. Søren har vært opptatt av bærekraft og hvordan tekstiler oppfører seg, og har valgt et 100% resirkulert tekstil som både er mykt og ikke krøller seg. Fargen på kolleksjonen er navy, sammen med høykvalitets-anilinhud i konjakkfarge fra Italia. Søren har i tillegg valgt å bruke samme tekstil i sin nye kleskolleksjon som han viste på CPH Fashion Week i januar.

Det er en glede å kunne presentere resultatet, og Head of Design i SOFACOMPANY, Line Nevers Krabbenhøft, forklarer at designsamarbeidet har samlet det beste fra mote- og interiørverdenen:

«I SOFACOMPANY tror vi å at mote og møbler går hånd i hånd og med dette samarbeidet viser vi at kombinasjonen skaper kreativitet og innovasjon, hvilket til slutt har ført til et fenomenalt design. Vi er veldig stolte av vårt samarbeid med Søren, fordi han er rebelsk og overraskende i sitt design. Han er nøye, og har stor respekt for håndverk.»

Om designeren

Søren Le Schmidt er utdannet skredder, og er en anerkjent dansk fashiondesigner, spesielt kjent for sine rød løper-design og utmerkede håndverk. Stilen hans er ofte markant, streng, og maskulin – og han er svært opptatt av detaljer i sine kreasjoner. Han liker tidløse design, gjerne med en edgy fremtoning, og lar seg inspirere av både musikk og arkitektur, som spiller en sentral rolle i hans designunivers.

Sofacompany har fire showroom i Norge, i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondhjem.

https://no.sofacompany.com/

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer