18.01.2023  |  Dining  |  Mat

Søritaliensk stemning fra Lyngby Glas

Innhold fra partner Hva er dette?

Lune vårlunsjer på terrassen og lange, lyse sommerkvelder nærmer seg. Med vakre nyheter fra den fargerike serien Sorrento, som i likhet med byen med samme navn er selve symbolet på den søritalienske stemningen, ønsker Lyngby Glas lyset velkommen.

Med sine raffinerte mønstre og sin fargerike design er Sorrento en elegant kombinasjon av tidens trender og klassisk eleganse. Nå lanserer Lyngby Glas en rekke nye skåler og fat i serien som er utviklet for å være en motvekt til det enkle, nordiske uttrykket når bordet skal dekkes.

Fra snacks til sorbet

En av nyhetene er en skål med diameter på 12 cm, som er ekstra velegnet til å servere alt fra snacks til sorbet – eller en fristende forrett.

Den delikate salatbollen med diameter på 24 cm er også ny – og den er like elegant om du fyller den med sommerens frukter eller nypoteter som om du fyller den med salat. I likhet med resten av serien er den skapt av gjennomfarget glass, og den finnes i en flott grønn, blå eller gjennomsiktig versjon.

Et fat fylt med solskinn

Sorrentos karakteristiske mønster går naturligvis også igjen på det nye, flotte fatet som presenterer både fersk fisk og forskjellige tapasretter på en vakker måte. Fatet er 30 cm i diameter, og i likhet med den store bollen finnes det i klart glass samt i fargene grønn og blå. Som resten av Sorrento-serien bidrar den søritalienske stilen til å skape solskinnsstemning på ethvert bord.

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

https://www.fh-group.dk/en/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer