27.05.2020  |  Interior  |  Bad

Se deg selv i riktig lys!

Innhold fra partner Hva er dette?

Et godt speil gjør underverker når du for eksempel sminker deg, barberer deg eller tar på deg kontaktlinser. De nye, flotte vegg- og bordspeilene fra Zone Denmark kan både forstørre og vise ansiktet ditt i forskjellige lystoner.

Det er trygt å vite at man ikke har tannkrem rundt munnen, og at sminken sitter som den skal. Men har man lagt siste hånd på utseendet i en halvmørk gang eller ved et halogenbelyst håndspeil, kan slike ting glippe.

Det kan de to nye speilene fra Zone Denmark gjøre noe med. De kan stå på bordet eller monteres på veggen, og de kan forstørre ansiktet ditt fem ganger. Begge speilene har innebygd lys med tre forskjellige nyanser – kjølig hvit, natur og varm hvit. Det betyr at du for eksempel en vintermorgen kan sminke deg i en belysning som passer til dagslyset. Lyset i speilene slukkes automatisk etter 10 minutter.

Selve speilene er laget i plast, men armene er laget i metall. Sammen med kulen på baksiden gir det masse muligheter for å justere bordspeilets posisjon. Veggspeilet kan også tilpasses i høyde og avstand – og settes på plass igjen når du er ferdig.

De nye speilene fås i fargene Black, Grey og White, slik at de passer til interiøret på baderommet.

Forhandles av ledende interiørbutikker, nettbutikker, stormagasiner og design- og livsstilsbutikker. Kontakt Zone Denmark på telefon +45 86 60 25 30 for å finne nærmeste forhandler.

Bordspeil: NOK 1.249,00 Veggspeil: NOK 749,00

Mere fra F&H of Scandinavia A/S

F&H of Scandinavia A/S

www.fh-as.dk

F&H of Scandinavia er Skandinaviens største grossist indenfor isenkram, og med mere end 8.000 forskellige varer på lagerhylderne - bl.a. Bitz, HOLM, Kähler, Södahl, Margrethe-skålen,  Blomsterbergs, Nuance, Lyngby Glas, Morsø, Zone, MEdusa, VILLA COLLECTION og mange, mange flere.Innovation er omdrejningspunktet i alle sammenhænge i hele koncernen. Kun ved konstant at udvikle, finde og mar…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer