07.03.2023  |  Business  |  Utendørs

Segway Navimow med VisionFence – A life without boundaries

Innhold fra partner Hva er dette?

Våren er på vei, og snart begynner gresset å gro. Segway Navimow tar seg av arbeidet for deg. Og nå har du mulighet til å skaffe deg VisionFence-sensor – et genialt Navimow-tilbehør til hager med flere hindringer og områder med svakt satellittsignal.

Husker du Segway Navimow, robotgressklipperen uten behov for kanttråd, som tok alle med storm i 2022? Nå har Segway Navimow utviklet et tilbehør som gjør Navimow enda smartere, og som sikrer et perfekt klipperesultat.

Slik fungerer VisionFence
Den intelligente programvaren er blitt utstyrt med en rekke real-life scenarier, som gjør det mulig for VisionFence å identifisere forskjellige hindringer i hagen. I tillegg sikrer linsen et stort detekteringsområde på opptil 5 meter foran roboten, og med en vidvinkel på 140° garanteres en bred gjenkjennelsesevne. Dette øker sikkerheten og gir enda mer nøyaktig klipping, hvor Navimow på intelligent vis reagerer på omgivelsene i sanntid.

I områder med svakt satellittsignal tar VisionFence over og sørger for at Navimow fortsetter klippingen. Med en integrert kunstig intelligens-algoritme fanger Navimow automatisk opp grensene sine og gjenkjenner gresskanter, husvegger, fliser osv., og holder seg innenfor klippeområdet. Kombinert med det systematiske klippemønsteret kan Navimow håndtere selv de mest komplekse områder, som tidligere ble ansett for å være utfordrende.

VisionFence-sensoren er rask og enkel å installere og kompatibel med alle robotgressklippere i Navimow H-serien.  Etter installasjon hentes alle programvareoppdateringer via Wi-Fi, noe som sikrer deg best mulig ytelse.

Vision-Fence er laget av et solid materiale, og med IPX7-beskyttelse er Segway Navimow og VisionFence klar for det norske været.

Med VisionFence forbedres din Navimow-opplevelse, slik at du kan lene deg tilbake og nyte en perfekt klippet gressplen uten behov for kanttråd, og uten at du trenger å løfte en finger.

--

Les mer om VisionFence: https://navimow.segway.com/dk/VisionFence

--

Intropris*: NOK 2.199,-

--

Link til highres. bilder https://we.tl/t-HjDN5oa9hG
Link til YouTube-video: https://www.youtube.com/watch?v=UFWMFfWk9dQ

--

For ytterligere informasjon

Cathrine Orloff Risum
Product Manager Outdoor
Tlf: +45 93 63 58 00
Mail: crm@witt.dk

--

*Gjelder ved aktivering av Segway Navimow innen 31/5 2023.

Tags: Witt A/S

Mere fra Witt A/S

Witt A/S

www.witt.dk

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer