04.04.2023  |  Dining  |  Bordplater

Sett fart på våren

Stelton lanserer nå et begrenset opplag av den verdenskjente EM77 termokannen i fargen valmuegul. Fargen er ment som en aksent til de mykere nyansene som ellers råder i moderne interiørdesign. En fargeklatt som lyser opp og vekker glede som de første sollyse blomstene på en vårdag.

Termokannen EM77 med den geniale vippeproppen ble laget av Erik Magnussen i 1977 og har siden blitt produsert i Danmark i mer enn 100 farger. Det ikoniske designet fortsetter å holde kaffe og te varm rundt om i verden. Kannens glassinnsats kan skiftes ut dersom uhellet er ute, og alle delene til kannen finnes som reservedeler, så den er garantert lang og bærekraftig levetid. EM77 er naturlig BPA- og ftalatfri. Den unike vippepluggen og skrulokket følger med, slik at det er mulig å skifte ut lukkemekanismen etter behov.

www.stelton.dk

-PF

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer