19.02.2021  |  Interior  |  Belysning

Sett søkelyset på kosen med Villa Collection Denmark

Innhold fra partner Hva er dette?

Med et sikkert blikk for atmosfæredesign er Villa Collection Denmark kjent for å ha skapt et stilrent sortiment som åpner for mange dekorative måter å tolke og iscenesette kosen på.

Nå setter Villa Collection Denmark bokstavelig talt igjen søkelyset på kosen med en ny bordlampe.

Det er ikke tilfeldig at skandinavisk lysdesign er kjent over hele verden. Her byr sommerhalvåret på mange lyse døgn, mens man må se langt etter solen og det naturlige lyset i vinterhalvåret. Derfor har skandinaver i mange år skapt en helt unik forståelse og fornemmelse for lysdesign – en fornemmelse og en tradisjon som Villa Collection viderefører med sin nye bordlampe.

En lys idé

Opprinnelig ble spotlight og projektorer først og fremst brukt til lyssetting ved filmopptak og teaterproduksjoner – det handlet helt enkelt om å sette søkelyset på kunstneren og kunsten.

I dag er det å innrede med lys nesten en kunstform i seg selv. En kunstform hvor den nye spotlight-bordlampen fra Villa Collection Denmark med sin rå og avslappede jern-look helt naturlig setter scenen for nordic living med en diskret vri av Hollywood.

I riktig stemning

Hollywood er på mange måter synonymt med glamour og nostalgi, men samtidig er spotlightens design supermoderne. Derfor passer den nye lampen perfekt til den skandinaviske looken, som er enkel, elegant og likevel avslappet.

Den lille, elegante lampen er bare 28,5 cm høy, 11 cm bred og 15 cm lang, og den finnes i fargene Black, Sand og Green. Lampen er produsert for 220–240 volt og pære på maks. 15 watt – og til å lyse opp som et lite kunstverk.

Mere fra F&H of Scandinavia A/S

F&H of Scandinavia A/S

www.fh-as.dk

F&H Group A/S er Skandinavias ledende brandhouse innen «Kitchen Living Dining» til detaljhandel, dagligvare og B2C. Sortimentet på cirka 12 000 varer er fordelt på mer enn 40 sterke varemerker – flere av den selveid.  Konsernets hovedkontor ligger i Danmark, og det har datterselskaper i Norge, Sverige, Finland, Tyskland og Kina. Totalt er det mer enn 350 m…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer