25.06.2020  |  Business  |  Bransjenytt

Showroomskollektiv på Moteforum på Skøyen i Oslo!

Novelties, Brunt Hus, New Mags og Bo Bedre har gått sammen i et nytt og spennende samarbeid.

Innkjøperne i bransjen kan glede seg. –Vi rigger oss i stand til hele 6 uker med åpent hus for våre kunder og gleder oss til å teste et nytt messekonsept, forteller Stamati Stenseth, daglig leder av Bo Bedre, på vegne av prosjektet.

–Med en stadig økende bransjeglidning og mange som går i retning av å bli livsstilsbutikker med mote og interiør, valgte vi å leie oss inn på permanente showroom i Moteforum – et vel etablert konsept med beste plassering i Oslo. Alle våre showrooms ligger samlet i byggets 3. etasje.

Dørene åpnes fra 8. august til 15. september.

–Fra tidlig august til midten av september er med andre ord i så lang tid at alle smitteverntiltak kan overholdes. For alle de innkjøpere som ønsker å komme til oss uten at «alle andre» er der, arrangerer vi det. Vi har ca. 400 kvm utstilling og lover å ta vel og sikkert i mot våre kunder.

Moteuken starter den 8. august. Stamati forteller at de vil holde åpnet samtidig og vil presentere og traktere etter beste evne og etter kundenes ønsker og behov så langt som det er mulig.

–Våre showrooms ligger sentralt og godt plassert i allerede etablerte miljøer for mote og interiør på Skøyen/Sjølyst, og har enkel adkomst for alle. Se gjerne www.moteforum.no for informasjon om huset.

–Var det en gang at det virkelig føles riktig å teste et alternativ, - så er det i annerledesåret 2020. Vi gleder oss! Avslutter Stamati Stenseth.
 
www.newmags.com
www.novelties.no
www.brunthus.no
www.bobedreas.no

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer